DOCK Rezidence - River Watch získala ocenění v prestižní soutěži Best of Realty

V tomto roce proběhl již 17. ročník soutěže „Best of Realty“ - Nejlepší z Realit, kterého se letos účastnilo 37 projektů. Anketa vznikla již v roce 1999 a dala si za cíl ocenit zajímavé projekty, které do svého segmentu přináší něco nového, ať již arichitektonicky, stavitelsky, projektantsky nebo díky developerům či realitním kancelářím. Soutěžilo se v několika kategoriích: Hotelové projekty, Obchodní centra, Nová administrativní centra, Průmyslové a skladové areály a Rezidenční projekty. V poslední jmenované kategorii se na třetí příšce umístil projekt Dock Rezidence - River Watch.

Kategorie Rezidenčních projektů se zúčastnilo 17 projektů. Titul si odnesla Rezidence Na Dlouhé, Rezidence Trojské výhledy a Dock River Watch, developerské společnosti Crestyl.

Poslední jmenovaný je velmi úspěšný projekt, který získává ocenění v  nejprestižnějších realitních soutěžích. Jedná se o komplex domů, které se vyznačují svou moderní architekturou v podobě prosklených ploch nebo přírodních prvků. Luxusní byty v DOCK Rezidenci nabízí vše pro komfortní život s notnou dávkou exluzivity. Kvalitní vybavení interiérů, terasy, předzahrádky, centrální recepce s 24hodinovou obsluhu nebo podzemní garáž s mycím boxem. To vše doplňuje krásná okolní příroda v těsné blízkostí řeky Vltavy. Dock River Watch není jen obyčejným domovem.

Prohlédněte si projekt na webu developera.